Op zaterdag 25 mei kwamen meer dan honderd raadsleden uit de regio bij elkaar voor een verenigde vergadering in de LocHal in Tilburg. Tijdens die bijeenkomst werd gestemd over negentien ingediende moties. Onze moties m.b.t. het onderzoek naar een waterstoftankstation en voor monitoring van de Jeugdzorg zijn aangenomen.

Lees verder

Er is momenteel veel vraag naar woningen, ook in Dongen. Gelukkig worden er momenteel veel nieuwe woningen gebouwd in ons dorp. De Dongense VVD heeft jarenlang aandacht gevraagd om een voldoende aanbod van middeldure huurwoningen te realiseren. We zien namelijk dat de huurders voor deze doelgroep vaak tussen de wal en het schip vallen.

Lees verder

De Dongense VVD draagt Petra Lepolder voor als nieuwe wethouder van de gemeente Dongen. Het college heeft deze week kennisgemaakt met de kandidaat. Op donderdag 18 april aanstaande neemt de gemeenteraad een officieel besluit. Bij een positief besluit van de raad, kan Lepolder in Dongen per direct aan de slag.

Lees verder

Het is heerlijk wonen, werken en leven in Dongen, maar naast Dongenaar voelen we ons ook trotse Brabander. Er is niks mooier dan wonen, werken en leven in Brabant. Dat hebben we bereikt door al die Brabantse doeners, die elke dag opstaan om op hun manier bij te dragen aan een beter Brabant.

Lees verder

Over het onderwerp TUF heeft iedere Dongenaar ondertussen een mening. En dat is begrijpelijk. Sinds lange tijd zijn we in de gemeente Dongen bezig om de problemen rondom TUF recycling op te lossen. De Dongense VVD wil dat deze kwestie zo snel mogelijk wordt opgelost. Maar wel op een manier dat het de Dongenaren geen geld kost.

Lees verder