Onlangs heeft Perry Wens, het jongste raadslid van de gemeente Dongen, een gastles gegeven aan derdejaars scholieren van het Cambreurcollege. Tijdens deze ochtend zijn alle terreinen van politiek aan bod gekomen.

Lees verder

Een paar weken geleden was de Dongense VVD te gast bij ‘De Goeije Kroon’ van Jeroen en Nancy Peeters aan de Breedstraat in Dongen. Een bedrijf waar het hele jaar hard en vanuit passie en een gevoel van verantwoordelijkheid wordt gewerkt aan een prachtig product; de aarbei.

Lees verder

Afgelopen zomer heb ik, Perry Wens, een dag meegelopen met de Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) van Dongen.

Lees verder

Vandaag hebben de VVD-fracties van Gilze Rijen, Goirle, Oisterwijk, Tilburg en Dongen een brief gestuurd naar een aantal VVD-statenleden van de Provincie Noord-Brabant waarin aandacht wordt gevraagd voor de stikstofproblematiek. Deze brief leest u hieronder.

Lees verder

Af en toe komen er mensen op je pad waardoor je geraakt wordt. Ik had zo’n moment toen ik op de koffie ging bij Stronk, een Dongense sociale onderneming waar impact wordt gecreëerd door jongeren weer zingeving en een gevoel van eigenwaarde bij te brengen die zij eerder kwijt zijn geraakt in het traject van hulpverlening.

Lees verder